Karate voor iedereen beginnend en gevorderd

WIE ZIJN WIJ

Ons team

Wim Stigter

Wim Stigter

Trainer

Over Wim Stigter is 42 jaar en traint al karate vanaf zijn 6de jaar. Inmiddels is hij 2de dan en kent het karate door en door. In de vele jaren heeft hij deelgenomen aan veel nationale en internationale toernooien met succes en heeft al veel trainingen gegeven aan jong en oud. Daarnaast is hij jaren actief geweest als clubcoach en coach van de selectie van de WIKF Nederland. Na het coachen bij de WiKF Nederland is hij overgestapt naar de functie voorzitter bij de WIKF Nederland. Dit is de grootste Wado Karatebond op dit moment.

Robbin Ooms

Robbin Ooms

Trainer

Over Robbin Ooms is 38 jaar en vanaf zijn 6de actief in het karate. Naast dat hij inmiddels zijn 5de dan heeft gehaald is hijzelf ook zeer actief geweest in het wedstrijd karate en heeft vele nationale en internationale titels weten te halen. Ook hij kent het karate door en door en heeft al veel jonge en oudere leerlingen gehad in zijn lessen. Naast zijn trainerschap is hij ook actief bij de Wado karate bond WIKF als Chief Instructor.

Jay Stigter

Jay Stigter

Hulptrainer

Over Jay is onze hulptrainer, hij is 16 jaar en doet karate al sinds zijn 5de heel fanatiek. Is meerdere malen Nederlands Kampioen geworden en 3 jaar geleden wist hij in England in zijn leeftijdscategorie Wereld Kampioen te worden. Reist regelmatig naar het buitenland voor verschillende toernooien en kan iedereen hierdoor goed helpen. Zelf heeft hij nu de bruine band. Een goede versterking voor team Ippon.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen